U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se Dejana Čirkovića , poznatijeg kao Ćire , koji je bio jedan od popularnijih pevača narodne muzike devedesetih godina. Naime , on danas živi potpuno drugačiji život , a koji je van granice naše zemlje. Naime , on 25 godina živi u Štutgartu , a prošle godine je se oglasio sa posvetom da mu je teško što zbog korone virusa ne može da posećuje svoju rodbinu i prijate , kao i da jedva čeka da se vrati u Srbiju.

Sada otkriva da živi u kolibi iznad Štutgarta i da se posvetio poljoprivredi. “Tu sam od marta prošle godine, sad će da bude tačno godinu dana kako sam u kolibi”, rekao je pevač i opisao kakva je situacija u Nemačkoj.”Od 2. novembra do danas je sve zatvoreno, samo rade prodavnice za hranu. Ni frizerski saloni, ni kafići ni restorani, ništa ne radi, u gradu nema žive duše. Imali smo i policijski čas, pa su ga ukinuli, al’ šta nam vredi kada nemamo gde da idemo?” Naime , zbog situacije je rešio da se obezbedi na vreme , pa je posadio povrće za sopstvene potrebe . “Za sada imam samo beli luk, ali na proleće će biti i drugog povrća. Za svaki slučaj da se nađe. Nemam mesta da snabdevam Nemačku belim lukom”, rekao je pevač i dodao:

“Nadam se da ču polovinom marta uspeti da dođem u Srbiju. Ovde je zabranjeno okupljanje, ali mi nekad kršimo to pravila, mada ne bude nas nikad više od dvoje, troje. Skupimo se kada je lepo vreme i roštiljamo uz rakiju”. Inače , za Ćiru kažu da je jedan od najduhovitijih pevača na estradi , te je jednom prilikom ispričao d aje teške ćivotne situacije prebrodio zahvaljujući svom dugogodišnjem prijatelju . Ostatak ovde. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here