U vrijeme kada je Lepa Breena harala bivšom državom i kada su je narodne mase naprosto obožavale pojavila se pjevačica Gordana Adamov koja je nastupala pod estradnim imenom Lepa Lana i mnogi su mislili da će biti Breni prava konkurencija.

Nju i danas povezuju sa Brenom a ona kaže kako joj to ne smeta jer od toga ne može pobjeći još od samog početka svoje karijere. Tada je bilo drugačije i kaže da nikada nije željela nikoga da imitira i da je htjela da bude svoja ali se to poređenje nekako samo nametnulo i ostalo je do dan danas.

Ona je bila vrlo popularna u devedesetim godinama ali se onda naglo povukla sa javne scene, zbog, kako se poslije saznalo, prijetnji koje je dobijala anonimno ali i linča u pojedinim medijima. Naime novinari su je povezivali sa braćom Vujović, tada poznatim fudbaleima a pominjalo se i da se razvodi i da je pobjegla sa djetetom od muža što nije bilo tačno jer su njih dvoje i danas zajedno i u braku su već 46 godina.

Da bi to sve nekako prebrodila pila je i lijekove za smirenje a danas kada je već u godinama, tog perioda se sjeća ali joj nije baš drag. Ona je otkrila da uskoro ima namjeru da snimi i neke nove pjesme pa ostaje nam da vidimo da li će do toga i doći. Intervju je Lana dala za Puls online a mi vam donosimo i fotku na kojoj možete vidjeti kako pjevačica danas izgleda.