Luka Grbić je bio jako popularan kao dijete kada je snimio reklamu u kojoj glumi malog proždrljivog bucka.

Sa deset godina je snimao dosta reklama, a ono što je zanimljivo je da je on jedan od najinteligentnijih glumaca Srbije, a osim toga, član je Mense.

“Onda kada sam tek upisao srednju školu, počeo sam da volontiram u NTC centru. Preko osnivača ovog programa učenja Ranka Rajovića čuo sam za Mensu, pa sam tako odlučio da pokušam. Nijedan rezultat me ne bi porazio, tako da nisam mnogo rizikovao. Prvi put nisam prošao i falila su mi samo tri boda. Znao sam da će sledeći put biti bolje i ostvario sam rezultat 156, do granice do koje se mjeri ovaj test, što je bilo i više nego odlično. Otišao sam na prvi sastanak i upoznao jako zanimljive ljude tu”, pričao je nedavno on.

Ovaj mladi umjetnik se javnosti predstavio i u popularnom filmu Južni vetar 2018. godine u ulozi Nenada Maraša, koji je u filmu mlađi brat glavnog junaka Petra. Za ulogu u ovom ostvarenju on je nagrađen kao najbolji debitant na 53. po redu festivalu “Filmski susreti koji se održavao u Nišu.

Luka Grbić je jako popularan kod mlađe publike danas, te je zaista veliki broj fan stranica na svim društvenim mrežama koje su upravo njemu posvećene. Sada kada se osvrnemo na reklame koje je snimao, prvo je za ne povjerovat da je toliko vremena prošlo da je izrastao momak, i to je izrastao u jednog ljepotana.