Na internetu možemo vidjeti i čuti mnoge zanimljive priče o nekim ljudima iz naših balkanskih krajeva , a koji dolaze iz nekih manjih sredina. U nastavku teksta vam donosimo jednu zanimljivu priču , a riječ je o ispovjesti jedne žene , koja se pojavila na društvenim mrežama i podigla veliku prašinu.

 

Naime , ova žena je svoju ispovjet podijelila na Facebooku , a za kratko vrijeme je postala viralna. Kako kaže , već duže vrijeme živi sama , u jednom malom selu u blizini Zrenjanina. Jedne večeri joj je društvo pravio jedan mladić iz sela. Ova žena je za njega gajila neke simpatije , a on je htio samo avanturu za jednu noć , nakon toga je više nije ni pogledao.

Tako se osjetila još više usamljenom , da bi jednom se upustila u avanturu sa oženjenim muškarcem. I taj muškarac je bio iz sela , pa je postojala velika mogućnostz da njegova supruga sazna za njihovu avanturu. Nekako se to sve pročulo među muškarcima , pa su oženjeni muškarci sve češće dolazili kod nje. Njoj je godilo društvo , a muškarci su joj i plaćali za njene usluge , a sve to kako bi ona šutila da im nebi došlo do porodice. Na kraju je shvatila da joj se ovakvo druženje itekako isplati , pa je spavala sa gotovo svakim muškarcem u selu.