Zadnjih nekoliko dana glavna tema u domaćim medijima i javnosti jeste to da su gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković i poznata srpska pjevačica Tanja Savić u vezi. Međutim, mnogo se o tome spekuliše i mnogi su ih viđali zajedno kako se provode, a još uvijek nisu oni sami javno o tome pričali.

Međutim, javno se oglasila baka Draška Stanivukovića, a njeno ime je Gospava. Ona je rekla da njih dvoje, naime, nisu u vezi, ali i da ona sama ne bi voljela da budu zajedno jer jednostavno ona nije za njega. Razlog zbog kojeg smatra da ona nije za njega jeste što ona ima sve, bila je udata i ima dva sina. Jednostavno kako je Gospava rekla, udata žena ne treba da joj bude fina, a nije ni za njega to da treba ženiti već jednom udatu ženu koja ima dva sina iz tog braka.

Gospava je poželila sve najljepše i Tanji kao i njenim sinovima, ali jednostavno misli da to ne bi bilo ispravno da se njih dvoje vjenčaju jednog dana. Jednom prilikom je Tanjin već sada bivši muž Dušan javno izgovorio neke riječi koje je Gospava ispratila, te ne želi za svog unuka da prolazi kroz isto sa Tanjom.

Gospava nju ne zna lično, zna samo ko je Tanja Savić i to je to. Ali ju je njen unuk Draško utješio tako što joj je rekao da je to jedna velika glupost koju sređuju mediji jer jednostavno oni moraju pisati o nečemu. Gospava bi voljela da se njen unuk u skorije vrijeme oženi i da se ostvari kao otac, ali to je opet odluka koju on donosi. Kako je navela, Draško ima trenutno djevojku, ali to nije Tanja Savić.