Pjevačica Neda Ukraden je poznata po svojim muzičkim sposobnostima , i po mnogim svojim hitovima. Neda je poznata i po svom stasu i ljepoti , a mnogi kažu da je ona kao vino – što starija to bolja i ljepša , a takve komentare Neda često dobiva i na društvenim mrežama.

 

Neda je oduvijek važila za pravu ljepoticu na estradi. Više od pet decenija je na estradnoj sceni , a uvijke je gledala da bude u trendu , te su se mnoge mlade djevojke ugledale upravo na nju. Nedi je u karijeri uvijek išlo sve dobro , što nije slučaj sa njenim privatnim životom.

Neda ima kćerku Jelenu sa kojom je ostala sama , nakon što se razvela od tadašnjeg supruga , a to se sve desilo kada je Jelena bila skroz ,mala. Neda je uvijek isticala da joj je žao što nije imala više djece , ali joj je sada kćerka ispunila tu želju i podarila joj troje unučadi. Neda uživa u ulozi bake , a mnogi joj zbog izgleda kažu da nikada nebi pomislili da je ona baka. Neda je ušla u sedmu deceniju svog života , a i dalje izgleda odlično i još uvijek nastupa. Neda i ovo ljeto provodi u svojoj vili u Crnoj Gori , a na društvenim mrežama je objavila fotografiju u kupaćem  , i na taj način prijatno iznenadila svoje fanove.