Prilikom jednog gala događaja u Beogradu na crvenom tepihu su se prošetale mnoge poznate ličnosti a jedna od njih je bila i Jelena Karleuša koja se po prvi put u posljednje vrijeme pojavila u javnosti. Novinari su odmah iskoristili priliku da joj postave nekoliko pitanja a ona je bila raspoložena da razgovara sa njima.

Inače njen stajling je kao i uvijek bio izazovan a krasio ga je njen duboki dekolte dok je na nogama imala crvene sandale sa visokom potpeticom. Ono što je bilo prvo pitanje i što je najviše inetresovalo sedmu silu je da li Jelena prati Zvezde Granda čiji je član žirija bila godinama i koji je nedavno napustila a produkcija je na njeno mjesto dovela nejnu ljutu protivnicu Cecu Ražnatović.

Ona im je odgoovrila da nije pogledala nijednu novu emisiju i da ni ne namjerava. Mnogi od prisutnih novinara su se začudili kada je na pitanje da li se i njo jdogađaju slične stvari kao i Marijani Mičić, glumici kojoj je hakovan profil a Jelena je rekla da nema pojma ko je Mirjana a da se njoj takve stvari ne mogu dogoditi jer sarađuje sa vrhunskim IT stručnjacima.

Na pitanje da otkrije tajnu svog uspjeha koji traje već trideset godina pjevačica je rekla da je tajna kvalitet jer ono što nije kvalitetno ne može ni da traje. Kako kaže, Zvezde Granda joj ne nedostaju jer je tamo provela šest godina a nije emisije gledala ni kada je bila u žiriju pa pogotovo to neće raditi ni sada. Odala je da generalno ne voli sebe da gleda na televiziji jer sebi ne izgleda lijepo. Otkrila je i da je nen novi album konačno gotov ali nije željela da otkrije kada će ga tačno predstaviti svojoj publici.