U nastavku današnjeg članka jedna od tema kojoj ćemo posvetiti pažnju jeste zdravlje. Naime , nedavno je se oglasio ruski isceljite Vitalij Ostrovski , koji pomaže rusima da budu zdravi , te je istakao da tvrdi da ima kombinaciju prirodnih lekova , koji pridonose produženju života. Istakao je da postoji mnogo kombinacija koje mogu pomoći u istom a jedna od njih je đumbir i crni kumin.

To je “lek od smrti” i on je jednostavan, kao što je i samo održavanje života vrlo jednostavno, tvrdi ovaj ruski alternativac.- Ako ste rođeni u prirodnim uslovima – priroda će vas održavati i lečiti. Ako ste rođeni u hemijskim uslovima – održavaće vas i lečiti hemija – kaže Vitalij Ostrovski. Ističemo da bi ste napravili ovaj sok , pre svega je potrebno da ispunite elementarne uslove. Prvi od njih je da ulje crnog kumina mora biti sa svim mikroelementima. Dakle , pri kupovini ovog ulja treba da tražimo ono koje na dnu ima talog.

– Ulje koje je rafinisano je neupotrebljivo, jer je u njemu ubijeno sve što je bilo živo. Ono ulje koje jeftino kupujemo (suncokretovo) je smrt za nas. Pa da, mnogo nas ima, i ako nas smanje – biće manje gužve u autobusu i metrou – sarkastično kaže Ostrovski. Konzumiranje ovog napitka treba da protekne tako da se pije tri puta dnevno , po jednu kašičicu , mesec dana konstantno. Možete da je uzimate i u etapama, dva puta godišnje po mesec dana svakodnevno, na proleće, recimo, i na jesen. Ostatak teksta pročitajte ovde.