U protekloj godini koja je bila burna za sve , nimalo nas ne inenađuje sve veća popularnost proročica i proroka poput Nostradamusa i nama mnogo bliže Babe Vange. Baba Vanga je precizno predvidela brojne događaje u našoj skorijoj prošlosti , poput napada na zgrade blizance u SAD-u.

Mnogo toga u vezi Babe Vange znamo ,ali još uvek ima informacija koje su nam poprilično nepoznate. Jedna od takvih je da je proročica u rodbinskoj vezi sa našom poznatom pevačicom. Naime radi se ni manje ni više nego o Danijeli Vranjić. Pevačica to nikada nije isticala, ali je sada progovorila iznoseću i javnost detalje ove rodbinske povezanosti. Baba Vanga je tetka njenog oca , sudeći po svemu Baba Vanga i Danijela su povezane neraskidivim vezama.
-Babu Vangu niko u porodici nije smatrao proročicom , iako je pogodila mnoge stvari. Za mene je ona, iako je moja pratetka , baka i to će tako ostati doveka.

Danijela smatra da postoji nešto jako bitno u njenoj ličnosti , a što je  nasledila upravo od Babe Vange , i to je njena jaka intuicija , koja joj pomaže da neke situacije skoro pa predoseti u detalj i kada i kako će se odviti. Takav joj je dar od velike pomoći u putovanju kroz život , a posebno u poslovnom okruženju , gde je dobar instink ključan za uspeh. Navodi da je celoj porodici Baba Vanga ostala u lepom sećanju i da često razgovaraju o njenim predviđanjima , iako u njih i nisu baš uvek verovali.

Mi se pitamo da li bismo mogli očekivati da Danijelina intuicija dosegne neke nove nivoe u skorije vreme, te da dosegne mogućnost predviđanja poput svoje pratetke !? To će nam vreme pokazati.