Iako je odrastala uz majku, koja je konstantno bila po svjetlima reflektora, Natalija ne planira da krene njenim stopama, pa je rijetko možemo vidjeti u svim medijima.

Poznata pjevačica, ali i voditeljica Suzana Mančić spada u poznate ličnosti koje su sinonim za ljepotu već decenijama, a njena mlađa kćerka Natalija Kunić, je definitivno nasljedila sve ono što je najljepše od svoje majke.

Nju javni život ni najmanje ne zanima. Ona studira fotografiju na Akademiji umjetnosti i tome je u potpunosti posvećena. A što se tiče njenog fizičkog izgleda, mnogi kažu da Natalija neodoljivo podsjeća na poznatu glumicu Anđelinu Džoli.

Njena starija sestra Teodora, proteklih godina više je bila zastupljena u medijima, ali čini se da je došlo vrijeme mlađe nasljednice ove popularne voditeljice. Natalija je definitivno naslijedila maminu ljepotu, kao i šarm, a oni koji ih poznaju dodaju na listu epiteta i potpuno istu harizmu.

Suzana je vrlo ponosna na svoje kćerke i njihove životne odluke, a sa druge strane one su sjajno prihvatile njenog supruga Simeona, sa kojima imaju jedan savršen odnos. Vjerujemo da će tako biti i sa Suzanine strane kada Teodora i Natalija budu srele onog pravog.

Vjerujemo da ste svi vi upoznati s time kako je Suzana došla u samu žižu javnosti, a to je kada je eksplicitan video došao u javnost sasvim slučajno. Radi se o njenom intimnom odnosu sa partnerom, a ubrzo za njim, izašao je još jedan video.