Vjerujemo kako ste do sada jako puno puta do sada vidjeli na internetu neke događaje koji su se desile širom svijeta uživo u programu na televiziji. Imali smo situaciju kada su voditeljke padali u nesvijest u sred čitanja vijesti, ili kada smo imali nestanak električne energije na fudbalskim utakmicama, međutim imamo i one situacije koje nisu nikako lijepe za oči. 

Mi vam tako donosimo danas priču o jednoj našoj pjevačici, koja je prije 6 godina bila gost u jednoj emisiji, i kada je tokom samog gostovanja istrpila srčani udar, a da toga nije bila niti svjesna. Znala je da joj je jako loše i da se nešto dešava u njenom tijelu, ali jednostavno nije joj bilo ni u malom mozgu,da upravo doživljava srčani udar. Nije imala zraka, znojila se, ali ipak nije prekidala samu emisiju. 

“Šta da vam kažem, to se deislo u trenutku, i kasnije kada sam gledala svoje slike sa šminkanja prije same emisije, pa čak i za vrijeme gostovanja, ništa nije polkazivalo da ću dobiti srčani udar. Zahvaljujem se cijeloj ekipi, koja je reagovala tako brzo. Vjerovali ili ne, tek sam bila napunila 40, nisam pušila, bila sam veganka, i opet me je snašla ta strašna bol, koju sam ipak uspjela da prebolim”.

I nakon toga sam se uspjela oporaviti, izgledala sam puno bolje nego prije samog infarkta. Ivana je dalje rekla da je nakon toga imala posljedicu, nije mogla da se penje uz same stepenice, gubila je dah, ali je i dalje nastavila dalje sa zdravim načinom života.