U nastavku današnjeg članka donosimo vam novosti koje se tiču naše javne scene , a koje smatramo neverovatnim i koje će mnoge od vas da ostave bez teksta. Kao što ste mogli po naslovu da zaključite mi vam danas donosimo jednu priču koja se tiče naše poznate pevačice a radi se o poznatoj pevačici Zorani Lali Novaković.

Naime , Zorana glasi za jednu od najveći zvezda sa estrade kada su u pitanju 70te i 80te godine 20 veka , a rođena je u Beogradu 1935 godine , a na iznenađenje mnogih je svoju karijeru započela sa svojih 22 godine. . Ističemo da je tada primljena kao stalni vokalni solista u Radio Beogradu 1957 . godine , gde je se odmah izdvojila sa ssvojim specifičnim glasom , pa je dobila priliku iste godine da državu predstavlja na sajmu u Lajpcigu. Tu je na španskom jeziku snimila svoju prvu ploču , koja je se zvala Alisa u zemlji čuda , te kubanski hit Babalu.

Zorana je državu uspele da postavi na visoko četvrto mesto na pesmi evrovizije , i to sa pesmom ” Ne pali svetla u mraku “. Uspjeh u Njemačkoj ona je nastavila sa koncertima po Mađarskoj, Poljskoj, Čehoslovačkoj, Švajcarskoj, dok je 1958. otišla je u Liban, i iako to nije imala u planu tamo je ostala godinu i po dana. Naravno, postala je zvijezda na Bliskom Istoku, ali nostalgija je vratila u rodni grad.