Srpska kinematografija je jedna od njajačih u regiji što se može potvrditi i velikim brojem kvalitetnih filmova i serija kao i talentovanim glumcima i glumicama. Jedan od njih je i Nebojša Kundačin koji je imao uloge u brojnim ostvarenjima a koji je svojoj publici interesantan i zbog svog privatnog života.

Nebojša je naime prošle godine stupio u brak sa svojom kolegicom koja je od njega mlađa čak 32 godine, a on i Marija su se upoznali kada je ona bila djevojčurak koji je upisao prvu godinu na Akademiji dramskih umjetnosti. On joj je tada pomagao oko jednog seminarskog rada a nakon toga su se vremnom zbližili i zaljubili.

Marija je jednom prilikom ispričala da je na prvoj godini glume dobila zadatak da napiše seminarski rad a vezano za predstave koje su gledali. Ona je tada odgledala nekoliko njih a posebno ju se dojmila ona u kojoj je Nebojša glumio i ona mu je prišla i zamolila ga da joj odgovori na nekoliko pitanja. Nebojša inače nakon predstave bude jako iscrpljen  pa je tada zamolio Mariju da ga nazove sljedeći dan i kada su se ponovo sreli hemija među njima je bila očita posebno što su oboje zaljubljeni u pozorište.

Što se tiče velike razlike u godinama koja postoji između njih oboje kažu da godine nisu važne jer su se njihove duše prepoznale i odlično se slažu i funkcionišu zajedno. Nebojša se i našalio na ovu temu pa je rekao da ga se njegova porodica htjla odreći kada im je rekao da voli ženiu koja mu po godinama može biti kćerka kao i da su ti stereotipi još uvijek na Balkanu veoma jaki i prisutni.