Glumicu Gordanu Bjelicu mnogi najviše pamte po njenoj ulozi u serii Srećni ljudi gdje je igrala ulogu Poparine sekretarice Bebe i kada je svojim izgledom okretala pamet muškoj populaciji. Međutim ona je bila uvijek i vrlo aktivna i na pozorišnim daskama a pored toga je glumila i u serijama Porodično blago i Zvezdara a prije nekoliko godina je bila učesnik rijalitija Farma gdje je bila veoma zapažena.

Njena posljednja uloga koju su gledaoci mogli gledati je bila ona u Urgentnom centru u kojem je glumila Milenu Arsić. Gordana je rođena 1959. godine u Obrenovcu gdje je završila osnovnu i srednju školu nakon koje je upisala glumačku akademiju. Najveću popularnost je doživjela u svojim tridesetim godinama a iako je pred njom po mnogima bila uspješna karijera ona se povuikla sa scene 2000-ih godina.

Kada je bila učesnica Farme 2013. godine mnogi su joj zamjerili njeno slobodno ponašanje i ljubljenje sa Ekremom Jevrićem i Erom Ojdanićem a ono što je bilo posebno šokantno je da nakon što je ispala iz rijalitija nije imala dovoljno novaca ni da plati taksi da je odveze kući. Gordana je majka Teodore Bjelice koa je krenula njenim stopama i koju smo gledali u seriji Tri muškarca i tetka.

Ono št je interesantno je da Gordana nikada nije otkrila u javnosti ko je Teodorin otac ali se pisalo da je to bio nedavno preminuli poznati novinar Miroslav Lazanski. Prema napisima nekih srpskih medija Gordana je i na sudu pokušala da dokaže očinstvo ali nije poznato kako se to završilo. Šta vi mislite o ovome?