Pjevačica koja već godinama pjeva u Srbiji na veseljima, a koja nije željela da široj javnosti otkrije svoj identitet, tvrdi da između nje i Darka Lazića postoji jedna posebna veza, te da je spremna i da mu dijete podari.

– Darko i ja smo godinama slabi jedno na drugo, kad god bismo se sreli umjeli smo da razmjenimo nježne poglede, osjećala se među nama postoji jaka hemija, ali nažalost, nikada nam se nije dalo da se spojimo – započinje pjevačica za gore pomenuti list pa dodaje:

– Kad god bismo se sreli, ili je bio sa Anom, pa sa Marinom, nikako mi se nije dalo da ga osvojim, ali evo sada je prestala i ova korona, opet radimo zajedno i vjerujte, sada neću da gubim vrijeme – iskrena je pjevačica koja ne krije da je luda za folkerom.

– On je tako poseban, njemu treba žena kao što sam ja, a znam da je i on zagrijan, moći ću da ga osvojim samo ako budem uporna i strpljiva. Šta fali, može sa mnom da se oženi, biću mu ja treća žena, a znate kako se kaže, treća sreća! I dijete ću da mu rodim, a Marina samo neka me gleda. Ja znam detalje o njima, ne može ona klinka da naređuje i komanduje njemu. Sve njegove žene su umišljale da su dive i onda jednom Darku koji je toliko uspješan i sposoban diriguju šta i kako da radi, a bez njega su niko i ništa, vrlo jednostavno!,  završava nepoznata pjevačica za gore navedeni list.