Poznata pjevačica Neda Ukraden je ostvarila veoma uspješnu karijeru. Nime , nedavn je ona obavila i knjigu , u kojoj je pisala o njenom odnosu sa Sašom Popovićem , koji je kako je ona opisala u pomenutoj knjizi direktno udvarao . Neda je u knjizi npisala , da je Saša jedno jtro došao pred njena vrata sa cvijećem , a ona ga je bez razmišljanja odbila . Nakon izlaska knjige , Saša je odmah sve demantovao i rekao kako nije tačno to što je napisano.

 

 

Naime , pjevačica ipak čvrsto stoji iza svake napisane riječi , te je rekla da je ona sa Sašom u jako dobrim odnosima , te da je to priča koja je završena prije 30.godine . Neda je izjavila da joj je najfascinantniji detalj kada čovjek u 4 ujutro probudi cvjećarku da bi kupio cvijeće i donio . To je nešto što svaku ženu očara . Neda je istakla da su se Saša i ona viđali u trci i frci jer nisu živjeli u istom gradu a oboje su bili zaposleni i imal su mnogo obaveza.

 

 

-Da bi razvio neku vezu moraš provesi vrijeme sa nekim . Ne samo izlasci gdje so svi dotjerani i namirisani. Nije to život , život je nešto drugo . To je kada živite 24 sata pod istim krovom i susret sa različitim životnim poblemima.-Rekla je Neda.

-Nije to baš tačno , kako je napisano . Ja kao javna osoba mogao bi napisati knjigu koja bi oborila sva izdanja s estrade. Bila bi to sigurno najprodavanija knjiga u ovoj državi . Ali ne želim iznositi s kim sam bio prije Suzane . Svako ima neku svoju politiku i neke svoje želje . Ist tako nije istina i da je Brena bila ljubomorna na Nedu.-Izjavio je Saša.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here