U nastavku današnjeg članka dotaćii ćemo se finala Evrovizije , koja je se sinoć održala,a predstavnica anše zemlje je žena koja je privukla veliku pažnju javnosti , od trenutka kada je se pojavila , pa sve do danas kada nas je dovela do finala jeste Ana Đurić , poznatija kao Konstrakta. Poznato je da je Konstrakta , predstavnice srbije nastupila pod rednim brojem 24. Naime , njen nastup je bio i vše nego odličan , a javnosti se predstavila identičnim nastupom kao onom iz polufinala , a za koji ju je cela Evropa zavolela u sekundi.

Kako saznajemo ni naše komšije nisu ostale imune na njen nastup , pa su komentarisali i da je naša predstavnica nastupila u hrvatskim borosanama, a pisano je i da je cela sala tapšala uz konstraktinu pesmu. – Pretposlednja na bini nastupila je srpska predstavnica Konstrakta o kojoj zaista sve znamo, a nama je posebno zanimljiva činjenica da nastupa u hrvatskim borosanama. Cela sala je ponovno tapšala dok Konstrakta peva “Biti zdrava”! Hoće li “In Corpore Sano” na kraju slaviti – zapisatao se “Večernji list”.

– Na binu je stigla Konstrakta. Publika je tokom celog izvođenja “In corpore sano” tapšala , a stalno su se čuli uzvici odobravanja. “Hvala dragi ljudi. Grazie mille”, pisaše “Index.hr”. Naime , Konstraktin nastup je zauzeo poslednje mesto , a to je onaj koji su svi deiljem sveta čekali sa nestrpljenjem celu veče. Kombinacija srpskog i latinskog jezika u ‘In corpore sano’ danima oduševljava milione gledalaca, a trenutno seova numera nalazi na sedmom mestu na kladionicama .