Prije dva dana je Kija Kockar u jednom intervjuu otkrila razlog zbog kojeg je njen bivši muž Sloba Radanović koji je prevario u rijalitiju Zadruga sa Lunom Đogani, ostavio svoju ljubavnicu. Ona je istakla da je nakon tri godine vrijeme i da Luna sazna istinu i rekla kako je Sloba ostavio zbog karijere.

Kija je ovo saznala od jednog Slobinog saradnika koji joj je ispričao kako je Sloba želio poslije izlaska iz Zadruge da snimi album te je potražio jednog poznatog menadžera koji mu je rekao da će sarađivati sa njim ali samo ako ostavi Lunu. Razlog za ovakav zahtijev je bila veoma ružna slika koja je u to vriejme vladala o Luni i menadžer je smatrao da bi veza sa njom uništila Slobin imidž.

Sloba navodno nakon njegovih riječi nije razmišljao ni sekundu i odmah je ostavio ljubavnicu. Kija je dodala da zna mnoge stvari ali da više neće da šuti i da bi bilo pošteno i da Luna napokon sazna istinu. Nakon ovih njenih riječi novinari su kontaktirali pjevača koji je bio ljut zbog svega i koji je samo rekao kako ga te priče ne zanimaju jer se radi o prošlosti u koju spadaju i Kija i Luna o kojima ne želi da priča.

Dodao je da je on čovjek koji gleda naprijed u budućnost a ne u prošlost. Podsjećanja radi ljubavni trougao koji se po prvi put desio u rijalitiju je bio upravo između Lune i Slobe i Kije koja je naknadno ušla u Zadrugu i odnijela pobjedu.