Dobro je poznato da svako od nas ima svoje tajne koje ne govori nikome iako mnogi misle da o nekoj osobi znaju apsolutno sve posebno ako su sa njom proveli decenije u braku. Tako je mislio i Džimi Briland koji je sa svojom suprugom Bili bio u braku šezdeset godina i sa kojom je odhranio djecu i dobio i unuke.

Njih dvoje su se upoznali i vjenčali davne 1954. godine i cijeli život su proživjeli skladno i u ljubavi. Njegova supruga Bili je bila učiteljica a bavila se i pisanjem a imala je i jednu naviku a to je da sama sebi piše poruke šta treba da uradi taj dan i koje obaveze ima. Ona je preminula u svojoj 83-oj godini života i to je potpuno uništilo Bilija jer se osjećao kao da je izgubio pola svoje duše i bio je skroz slomljen.

Nakon nekoliko dana je pogledao u njenu torbicu želeći da osjeti njen miris i da dodirne stvari koje je ona koristila svakodnevno. Tada je u njenom novčaniku našao komad papira na kojem je bilo nešto zapisano i pomislio je da se radi o još jednom njenom spisku obaveza koji je slučajno zaboravila u novčaniku.

Međutim kada je pročitao šta na njemu piše počeo je da plače kao malo dijete jer je shvatio da je ta poruka na papiriću bila osvećena njemu. Naime u poruci je pisalo da on ne smije plakati kada ona umre nego treba da se smije jer je živjela sretan život a i sada kada je nema nalazi se na ljepšem mejstu na kojem će ga čekati i gdje će se ponovo sresti.