Koliko god se naglavačke okrenuo svijet, to smo se mogli više puta uvjeriti.

Gdje god bi se okrenuli, osobe kao da se takmiče ko će luđi biti, ko će luđu stvar uraditi koja mu može ugroziti život.

Na veliku žalost, manjak je pažnje od strane okoline, jednostavno tako žele neki klik ili komentar dobiti, npr s druge strane imamo i one pametnije koji sve znaju, koji znaju jako lijepo da naplate sve to.

A osim toga, na društvenim mrežama možemo da pronađemo i neke ispovijesti koje se nekad graniče sa nadnaravnim stvarima.

Nekad ne možemo da vjerujemo šta se desilo nekome, a u sferi ljubavi su definitivno najluđe kombinacije.

Dovoljno je krenuti od onog slučaja iz Srbije, ženi palo na pamet da se razvede od supruga, da se za njegovog oca uda koji zajedno s njima živi.

On ima njemačku penziju igrom slučaja, ona ostaje i dalje s njegovim sinom da živi, njih dvoje na papiru imaju brak, svi su sretni i zadovoljni, poslije svekrvine penzije ostaje mnogo lijepa penzija.

Tako da su svi zadovoljni, mogu još izopačenije stvari biti, a to nam govori i primjer iz Engleske, dolazi nam tačnije iz Nju Hempšira.

Da li vi vjerujete da ova djevojka koja ima dobar kanal na TikTok mreži, podijelila je svoje iskusvo, kako je imala dečka s kojim je bila u vezi od 17 godine.

Ona je poslije 4 godine shvatila da je on s njenom majkom u vezi, da je ostala u drugom stanju. Majku je odmah napustila, zadnje dvije godine ne pričaju.