Na internetu možemo čuti i vidjeti razne priče i dogodovštine , u koje nebismo mogli povjerovati da ne vidimo svojim očima , ili da ne postoji neki materijalni dokaz poput slike ili snimka. U većini slučajeva kada neka osoba nestane , prvih nekoliko dana se vodi intezivna potraga za njom , ali nakon nekog vremena potraga se smanjuje.

 

Ipak , priča koju vam danas donosimo je dokaz , da ne treba dizati ruke od potrage za najmilijima , jer nikada ne znamo gdje mogu biti. Anhelika Gaitan je žena koja je nestala prije dvije godine , a kćerka kaže kako je majka vjerovatno sebi oduzela život zbog bivšeg partnera.

Ipak s druge strane , ova žena je nakon dvije godine pronađena kako pluta morem , a našli su je savsim slučajno ribari Ronaldo Visbal , i njegov prijatelj Gustavo. Stavili su je u svoj čamac , a ona je nakon što je došla k sebi , ispričala kako je otišla od kuće , i živjela svo vrijeme u prihvatilištu za veskućnike , te je kasnije upala u depresiju. Nakon toga je došla do mora , legla i pustila da je voda nosi , dok njene muke ne prestanu. Mediji su prenijeli da je Anhelika bila 20 godina u vezi sa nasilnikom.