Svjedoci smo različitih scena koje se znaju dešavati na malim ekranima, kako danas tako i u bliskoj ili daljnoj prošlosti. Jednostavno smo navikli da sa pojavom društvenih mreža i interneta u globali, imamo jako puno neugodnih, smiješnih pa i bizarnih situacija na malim ekranima. Sve društvene mreže jednostavno “pršte” od neugodnih i smiješnih momenata koje su se desile nedavno. 

U našoj regiji u kojoj živimo je to jako učestalo, jer na današnjim televizijama imamo jako puno radnika, koji su pali kao sa kruške, ili onih koji su završili fakultete, ali jednostavno nisu za voditeljskog posla, koji je i više nego težak za obavljati. Programi koji idu uživo iz studija, ili neko live javljanje sa terena je itekako teško za realizaciju, i samog voditelja. 

Međutim, da nije sve tako crno na Balkanu, pokazuje i jedna situacija sa britanske televizije, gdje se u jednoj emisiji desila i više nego zanimljiva situacija. Naime, gost u studiju je bila jedna starleta, koja je prije par dana ispala iz njihovog jako popularnog rijaliti programa. Ona je bila zamoljena od samog voditelja da mu otpleše jednu pjesmu. 

Sve je bilo odlično, krenula je pjesma, a ona je krenula sa popularnim “tverkom”, ali joj je u najnezgodnijem trenutku pukla haljina na jako neugodnom mjestu. Pogledajte i sami kako je to izgledalo…