Pjevačicu Janu Todorović vrlo rijetko možemo vidjeti u televizijskim emisijama , ali je ona i dalje jako aktuelna u klubovima širom dijaspore , ali isto tako i na raznim privatnim slavljima. Ono što većina ne zna je to da je njeno pravo ime zapravo  Dragana Stanojević , a da je prezime Todorović od njenog supruga. Jana je poznata kao pjevačica sa najvećim grudima na estradi.

Također je manje poznata činjenica da se Jana nije uvijek bavila pjevanjem , te da je prije nego je uzela mikrofon u ruke bila prosvjetna radnica. Ona je oduvijek važila za instituciju , kada je narodna muzika u pitanju , ali nekada i nije bila toliko popularna.Ima jako puno nastupa sada , i nikada se nije odrekla pjevanja po svadbama i slavljima.

Jana je nedavno izjavila da je jako nezadovoljna zbog činjenice da ima bore na licu , ali da je njen partner veliki protivnik estetske hirurgije , tako da joj nije dozvoljeno da bilo šta radi na sebi. Također bi Jana voljela i da smanji grudi , ali zbog supruga to izgleda neće uraditi.