Domaća pop rock scena u bivšoj Jugoslaviji je zaista bila posebna i mnogi hitovi se i dan danas pamte i pjevaju. Jedna grupa koja je tragično prestala sa djelovanjem  pred rat je bila Poslednja igra leptira koju je predvodio vokal Nenad Radulović poznatiji kao Neša Leptir, a njega i njegovu grupu i danas vole širom regiona.

Ovog čovjeka su svi pamtili po harizmi, vedrom duhu i talentu, ali uprkos aktivnom i normalnom životu, Neša je preminuo od tumora na mozgu kojeg mu nisu uspjeli na bezbjedan način odstraniti u VMA u Beogradu. Bilo kako bilo, Neša nikako nije odustajao od humora i dobre volje.

Kad su ga pitali u zadnjim trenucima kako se osjeća, izjavio je da nije baš u formi da igra fudbal. Na poleđini jednog ljekarskog recepta je prije smrti napisao sljedeće: “Vreme sada stoji, pa o večnom mraku ne razmišljam. A, kad dođe vreme za putovanje, kupiću karte za dobra mesta”. Njegov brat je opisao njegov odlazak u zagrobni život kao miran i vedar jer svojim humorom Neša nije dozvolio da dođe do širenja patetike. Otkrio je da su bratove vizije prije smrti bile plavi bicikl i vjetar u leđa, te ga brat Željko danas i zamišlja kako vozi bicikl po nebu s vjetrom u leđa.

Poslednja igra leptira je bila grupa koju su mnogi voljeli i obilježila je svoju karijeru sa hitovima poput “Grudi balkanske”, “Nataša”, “Vrati se”, “Umiru jeleni”, “Srce od meda” i mnogim drugim pjesmama, a glas tzv. Neše Leptira je svima zauvijek u sjećanju.