U nastavku večerašnjeg članka, govorimo malo o astrologiji i zvijezdama koja je itekako privlačna za neke osobe, a žene su posebno ovine o ovom segmentu. Neke osobe su itekako sujevjerne i jako puno vjeruju u sami horoskop, neke od njih jednostavno ne mogu da zamisle početak dana bez toga, da vide šta im zvijezde donose tog dana.

Međutim, mi se danas nećemo fokusirati na “naš” dobro znani horoskop, nego na jedan koji je ipak malo egzotičan za naše prostore.Kineski horoskop također ima 12 znakova, ali su svi znakovi u simbolima životinja, za razliku od običnog horoskopa. Vjerujemo da se piitate šta vam to donosi 2021 godina?

Godina koja je ostala iza nas je definitivno godina pacova. Međutim, cijeli horoskop, kao i život uopšte u cijelom svijetu je poremetila trenutna situacija sa pandemijom korona virusa. 2020 godina je sa strane mnogih stručnjaka označena kao godina epskih razmjera. Suzan Levit je poznata britanska numerologinja i astrologinja, koja kaže i tvrdi, da bi 2021 godina trebala i morala da bude u znaku bivola. 

Kako ona kaže, neće svi bivoli da budu uspješni, nego samo oni koji su radili vrijedno i naporno u 2020 godini. Recite nam na samom kraju, koji ste vi horoskopski znak u kineskom horoskopu, i vjerujete li uopšte u samu astrologiju i horoskop?