U nastavku današnjeg članka bavit ćemo se devojkama koje se smatraju za najmodernije na svetu , a koje jednostavno zatrpavaju Instagram iz dana u dan. Današnjica i današnji trendovi su doveli do toga da su napumpane devojke svuda oko nas i da devojke općenito ulažu na hiljade i hiljade evra kako bi izgledale što modernije , a takve su nažalost postale san 90 odsto muškaraca , koji definitivno prate njihove postove i lajkom im pružaju podršku.

Međutim , postoje i one koje baš preteruju u svome doterivanju , de od toga naprave totalno drugačiju osobu , a da li je Nataša Kraun jedna od njih procenite sami. Nataša je srpkinja , koja ima poreklo sa ovih prostora , ali je ipak rođena u Švajcarskoj , gde je odrasla , završila školi , te se danas bavi sama sa sobom. Stvorila je uspešnu karijeru na Instagramu , te sve zbog svoje ogromne zadnjice , a verovali ili ne , Nataša na svoj izgled do sada je potrošila preko 100.000 evra , a većina je završila u njenom ponosu tj zadnjici.

Na iznenađenje mnogih ona ponekad može i da pojede teglu nutele na sad , a svoje pratioce redovno obaveštava o svom životu na Instagramu, gde se svakodnevno slikaje i kači fotke. Ona život vodi pod motom ” što veće-to bolje ” , a na Instagramu ima preko 2 miliona pratilaca. Ni bračne ponude nisu strane za nju , a kako sama kaže toliko ima posla oko instagram da nema kad da popije kafu sa prijateljicama , a kamoli da sklapa bračne odnose. Sada je njena objava u crnom rupičastom kombinezonu izazvala lavinu pozitivnih komentara , a svi nam ostavite vaše mišljenje upravo o ovoj temi.