Pjevač Aca Lukas je progovorio o bivšoj supruzi Sonji, pa je onda odbrusio i Karleuši.

On je objavio svoju autobiografsku knjigu “Ovo sam ja” koja je izazvala zaista burne reakcije javnosti. Aca je u toj knjizi priznao da je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin, da je Sonju varao sa kepecom iz Granda, opisao je i žestoke svađe iz braka sa Sonjom i priznao da ga je ona varala, a sada uživo u programu je otkrio da je bivšoj supruzi Sonji Vuksanović poklonio knjigu kao i da je ona za njega kraljica.

“Moja Sonja je najbolja žena na cijelom svijetu i majka mog djeteta, što ne znači da nam se nisu desile ružne stvari u braku. I svi koji pročitaju vidjet će da je ona za mene bila i ostala kraljica, a ono što je bilo se desilo, kao i što se dešava svim ljudima na svijetu”, rekao je Lukas u Jutarnjem televizije Prva i dodao:

“Ja sam napisao autobiografiju ne da bi uljepšao sliku o sebi, već da bi dao pravu sliku. Ja sam preponosan na svoj život, ne kajem se ni zbog čega, prezadovoljan svam svojim životom prije svega, zbog toga što imam četvoro djece i i unuku i nijedno od moje djece, čak ni ne puši, ne piju i ne drogiraju se, a znaju sve šta sam ja radio”.

Ranije je i Karleuša prokmentarisala njegovu knjigu i istakla da će ona sigurno biti posebno poglavlje u njegovoj knjizi, a onda joj je Lukas žestoko odgovorio.

“Pogledaj kako sam se naježio što se Karleuši nije svidjelo, a ona je čak izjavila da će moja knjiga biti dobra samo ako je ona u njoj. Ja nisam pisao priručnik za odrasle, nego autobiografiju. Nema vrijeđanja, jel ja šaljem svoje slike ili…”, rekao je Lukas.