Ako ste jedna od onih osoba , koje muče problem proširenih vena , to onda nikako nebiste trebali zanemarivati. Naime , proširene vene , mogu također ukazivati i na tromb. Ipak , postoji i prirodno rješenje u borbi protiv proširenih vena , a u današnjem članku vam donosimo koja metoda će vam pomoći u liječenju.

 

Naime , pošto je riječ o kombinaciji više biljaka , treba da se informišete kako te biljke reaguju u kombinaciji sa određenim lijekovima ili stanju koji imate. Također je jako bitno i da se zdravo hranite. Ovaj tretman traje 80 dana , a 30 dana trebate piti ovaj čaj.

 

Trebate uzeti jednu kašiku cvijeta kičice i isjeckanog lista , potom kleke , šipka divlje ruže i lista i cvijeta hajdučice , te tri kašičice sitno isjckanog cvijeta i lista iz vrha grančica biljke kokotac.

Sve te biljke sastaviti i staviti u 1.200 ml. proključale vode. Potom skinite sa šporeta i ostavite da ostoji poklopljeno dva sata. Procijedite i pijte pojednu šolju  , odnosno 200 ml. prije jela , tri puta dnevno. Uz sve to prvih 28 dana treba da jedete grožđe i hljeb.