Voditeljica Slađana Tomašević na društvenim mrežama vrlo često obraduje svoje pratioce nekom fotografijom, na koje nerijetko dobije i niz komplimenata.

Ovaj put Slađana je pokazala zanimljive odjevne kombinacije, a pratioci su joj u komentarima poručili da izgleda bolje nego ikada do sada.

“Najlepše noge na malim ekranima definitivno”, “Kao djevojčica si, niko ti nije ravan”, “Prosto blistaš Slađo”, samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Srpska Šeron Štoun, kako su je prozvali skoro svi mediji, već skoro dvije decenije uređuje i vodi Beogradsku hroniku na RTS 1, a od sutra će na malim ekranima biti svaki dan, a kada će na zaslužni odmor, to još uvijek ne znamo.

– Po prirodi ovog posla, ja se svaki dan srećem sa novim izazovima. Svaka emisija je novi izazov, posebno u današnje vrijeme, zbog toga što čovjek nikada ne može da bude spreman na ono što će da mu donese jedan radni dan – rekla je voditeljka o emisiji “Beogradska hronika” nedavno.

Moramo podsjetiti da ova vrlo atraktivna voditeljica, jedna je od rijetkih koja uprkos svojoj velikoj popularnosti i uprkos vrhunskom fizičkom izgledu nikada nije ni pokušala da na neki način skrene pažnju na sebe.

Ipak, kroz svoju visoku profesionalnost, kroz elokventnost i kroz harizmu kojom bukvalno plijeni, Slađana je ipak uspjela da stekne veliki broj obožavalaca koji sa ogromnom radošću očekuju i prate svako izdanje emisije koju vodi.

Za one koji ne znaju, rođena je četvrtog septembra 1973. godine, i iako odavno korača petom decenijom života, ova voditeljica izgleda dosta mlađe.