Neke estradne zvijezde i političari žive kako žele jer su oni puni sa novcem, te ih ništa drugo i ne interesuje, pa tako znaju uživati u raskošu. Danas ćemo pričati o jednoj poznatoj porodici koja živi upravo takav život, a u pitanju su pjevač Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić.

Oni su dosta novca potrošili kako bi izgradili svoju raskošnu vilu koja se nalazi u Dominikanskoj republici, a gdje je Marta znala često otići i provoditi dosta vremena u svome domu i na plažama.

Ona se u zadnje vrijeme malo odlučila vratiti u svoj rodni kraj, pa je otkrila šta to ona radi u kući kakav je to njen dom u Beogradu gdje živi sa Miletom. Ova porodica ima raskošan dom u Srbiji, a gdje oni čuvaju i kućnog ljubimca, što možete da pogledate u videu:

Marta je otkrila kako oni ne komuniciraju baš sa svojim komšijama iz razloga jer šire razne neistine o porodici Kitić, te da pričaju da su se Mile i Marta razveli par puta, a sve to je ona demantovala i dokazali su da to nije istina. Marta je spomenula da se ona ne bavi sa muzikom više jer smatra da bi njena kćerka Elena to trebala nastaviti.

Marta je mišljenja da je svijet na mladima, pa da želi da Elena uspije postići to što su ona i njen Mile uspjeli da postignu u svojoj mladosti kao pjevači pored toga što je stil od Elene znatno drugačiji nego njihov, a sada nam recite svoje mišljenje?