Mis Jugoslavije i supruga arapskog milijardera Saida Bin Draia, Jelena Bin Drai je kako saznajemo ponovo u drugom stanju sa svojih 41 godinu života.

 

Jelena i njen suprug Said imaju troje tjece a vijest da je i njihove četvrto dijete na putu obradovala je sve. U svojoj četvrtoj trudnoći strogo vodi računa o svemu te da je iznese na najbezbjedniji način. Naime, Jelena je 2003 godine upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije bogastvo kako sazajemo iznsi oko dvije milijarde dolara. A vjenčali su se 2008 godine u Dubajiu a na svadbi je bilo oko 300 zvanica. Jelena je prvi put rodila 2010 godine djevojčicu Asju a 2011 godine dječaka Hilala i 2013 godine ponovo dječaka Hamdana.

Jelena kaže da joj u odgoju djece puno pomaže kućna pomoćnica da kako ima nju uspjela je da svoj život vrati u normalan ritam i uživa u svakom novom danu dok su djeca u školi. Proglašena je za Mis Jugostavije te za Mis fotogeničnosti i za Mis interneta 1998 godine te je time ušla u historiju jer je osvojila tri od pet titiula na jednom izboru. Ali iste godine je na svjetskom takmičenju ostala bez plasmana.