Čak i ako je pandemija korona virusa itekako naštetila svim segmentima društva, mnoge firme se zatvaraju, propadaju ogromne karijere, opet imamo osoba kojima i pored ovako velike krize i više nego dobro ide dobro i na privatnom i na poslovnom planu. Jedna od takvih je svakako i Ceca Ražnatović, koja uopšte i ne osjeti pandemiju korona virusa. 

Dovoljno je samo pogledati njen privatni koncert, kojeg je pred kraj prošle godine imala u Italiji na jednoj romskoj svadbi, jer je tada inkasirala čistih 100.000 eura zarade. Neko i ne osjeti tu krizu, a ona se i ne žali. POred posla, odlično joj ide i na privatnom planu, početkom godine je ušla u emotivnu vezu sa poznatim beogradskim biznismenom Bogdanom Srejoivićem, koji je od nje mlađi punih 9 godina. 

Njoj to ama baš nikako ne smeta, ima i malog unuka Željka, tako da se poznata srpska pjevačica ostvarila na apsolutno svim poljima. Na iNstagramu ima preko 1 milion folovera, tako da zarađuje i na toj strani, a ko pogledamo i njen You Tube kanal, koji je najveći na Balkanu, od svih mogućih pjevača, onda se može reči da za srpsku majku nema nikako zime. 

Ona je tako objavila stori prije par dana kada je bila kod Palme na doručku, a kada je postavila fotke šta su doručkovali, iznenadili su mnoge. Suhi vrat, slanina, vješalica, apsolutno energetska bomba koja je izazvala jako puno simpatija kod njenih prijatelja. Pogledajte i sami.