Za danas jedna jako zanimljiva tema, koja je svakako povezana sa ljudskim zdravljem. Narod je u globalu se previše fokusirao na korona virus u posljednjih godinu dana i jednostavno više ne obraća pažnju na druge bolesti, koje su u istu ruku opasne po čovjeka, a neke su čak i smrtonosne. Mi danas govorimo o ljudskoj koži, koja je naš najveći organ, i kojeg trebamo svakako njegovati i voditi brigu o zdravlju istog. 

Međutim, imamo jako puno osoba koje ne vode brigu o svojoj koži, zanemaruju akne, razne vrste plikova i bubuljica, koje su u većini situacija i više nego bezapasne, ali neke koji su jako rijedak slučaj znaju da budu i više nego opasne. primjera radi, jedan ben ili mladež, ako se kojim slučajem ošteti ili otkine može dovesti do toga da dobijete tumor, a da toga niste niti svjesni. 

Kako je You Tube postao jako popularan, jako puno doktora postavlja svoje klipove, kako možete pomoći sebi i svome zdravlju na jako praktičan i jednostavan način. Mi danas govorimo o bubuljicama, koje neke od njih znaju izrasti u prave monstrume, i koji se kasnije pretvore u čireve i koji znaju napraviti jako puno glavobolje. Mi vam tako danas donosimo jedan slučaj koji se desio kod najboljeg dermatologa na Floridi. 

Ova doktorica jednostavno nije mogla da vjeruje kakvu bubuljicu je čovjek imao na sred svoga čela, koja se toliko iskomplikovala da je zahtjevala hitnu operaciju. Pogledajte u videu kako je ona to sve riješila na svoj način..