U današnje vrijeme je itekako svašta moguće pronaći na internetu. Imamo tu jako zanimljivih i smiješnih tema, ali ono što nas posebno sve brine, jeste činjenica da ima duplo ako ne i više situacija i tema koje su pomalo morbidne i ružne, ali ljudi to jednsotavno vole. Niko neće otvoriti neki članak koji je pozitivan i koji je povezan sa nečim lijepim, i prije će poletiti da klikne na neko ubistvo ili silovanje. 

To je jednostavno u ljudskim genima da ga interesuju, afere, svađe, tuče ubistva i ostale pomalo uvrnute stvari. Mi danas vam donosimo jednu jako neobičnu priču koja nam dolazi iz Južne Afrike gdje je u glavnom gradu Gane se desio jako neobičan slučaj koji je za tili čas obišao cijeli svijet. 

Bensi Mensah koji ima 34 godine je taj dan sahranjivao svoju suprugu Akuu, a kada se cijeli proces završio, on je ostao sam na grobu sa svojom ćerkom od 11 godina, kao i njenom sestrom koja ima 29 godina, U tom trenutku je njemu sa leža prišla upravo njegova žena, a on je mogao da padne u nesvijest od trenutnoga šoka. 

Njena sestra je pala u nesvijest, a ćerka je počela da vrišti što od sreće, što od straha. Iduće što se desilo da mu je ona opalila šamar, a u roku od par minuta stigla je i policija. On je imao aferu sa kolegicom sa njenog posla, i unajmio je dva čovjeka da je ubiju. Međutim, žena je posumnjala i unajmila je privatnog detektiva koji je provalio cijelu priču. Muž joj je završio u zatvoru zbog pokušaja ubistva.