Brak i djeca su nekima svetinja i smisao života, ali zaboravljaju da za to treba naći posebnu osobu koja će uz vas biti u dobru i u zlu i neće vas napustiti onda kad je vama najteže. Mnoge zaludi ideja vjenčanje ceremonije jer to bude svečano, zabavno i puno ljubavi, ali to je tek početak braka.

Na vjenčanjima se desi baš svašta – svekrve prave probleme, dođu nepozvani gosti, hrana bude loša i svašta nešto, a neki moraju po više puta da otkažu vjenčanje radi ko zna čega. Iako su lijepa vjenčanja, treba paziti s kime ćete graditi život jednog dana.

Jedna djevojka koja baš nije imala sreće sa svojim izabranikom je na društvenoj mreži TikTok otkrila šta je uradila kako bi popravila situaciju koja je bila daleko od idealne. Naime, muž i ona su otkazivali vjenčanje tri puta radi koronavirus pandemije i sada su konačno započeli vjenčanje da bi se desilo nešto neočekivano. Naime, njen muž se otrovao hranom koja je bila servirana tokom svadbe i hitno su ga morali prevesti do bolnice gdje su ga krenuli liječiti. Budući da su već uložili sav novac u hranu i organzaciju cijele ceremonije, mlada se odlučila osigurati tako da ništa ne propadne.

Ona i organizacijski tim su improvizovali tako što su napravili lažnog manekena na kojeg su pričvrstili tablet sa slikom njenog muža i ona je onda s tim lažnim mladoženjom plesala i to snimila pa postavila na TikTok gdje je to postao hit i viralni snimak koji su vidjeli mnogi ljudi. Video pogledajte ovdje.