U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu priču , a koja je se desila jednom bračnom paru. Poznato je da dananji brakovi funkcionišu na razne načine , te da je današnje vreme donelo sa sobom mnogo toga , ali i odnole moglo bi se reći .

Više se ne zna ni ko je muško ni ko žensko ,te nam je nestala ona navika da se muškarac očekuje kući pijan , a ne žena. Definitivno su se žene izborile za svoja prava , te dokazuju da nema diskriminacije , te da one mogu mnogo toga kao i muškarci. Zašto žena ne bi dozvolila sebi da se malo opusti i popije koju viška ?  Naime , nedavno je nadzorna kamera porodične kuće uhvatila ženu u moglo bi se reći jako pijanom stanju i to kada se vratila kući nakon izlaska sa prijateljicama. Desilo je se to da je Rebeka najavila svome mužu izlazak sa prijateljicama , ali se kući vratila tek nakon sedam sati i to vidno u alkoholisanom stanju.

Na snimku je jasno vidljiv automobil koji se zaustavlja pred kućom, te trenutak kada žena izlazi iz auta i kreće ka zadnjem delu vozila, te je dobila neku čudnu energiju , ubrzala se , zanela te pala ispred automobila. Ostala je da leži jedno vreme , dok joj prijateljica nije izašla iz auta i pritekla u pomoć .– Ovo je moja supruga koja se vraćala kući nakon brzinskog ručka s prijateljicama sedam sati kasnije. Ali, hoće li stići do ulaznih vrata – napisao je uz video koji je objavio na društvenim mrežama, a koji je odmah postao hit.