U nastavku dnaašnjeg članka donosimo vaam jednu zanimljivu priču koju je jedna žena odlučila da podeli javno , a reč je o iskustvu koje je doživela nakon 30 godina braka. Naime , od kada je internet zavladao , te postao naša svakodnevnica , svakodnevno so u prilici da pročitamo mnogo toga , te nije sporno da nas dosta priča ostavi bukvalno bez teksta. Ono što je svakako šokantno , a tiče se žene u muškaca jeste da postoje muškarci koji pomisle da će žena da izgleda kao u dvadesetim , pa kada se to ne desi onda im bude krivo, pa bii nešto novo.

Dakle , radi se o tome da je muž ostavio ženi pismo , te joj je napisao da je stara i neprivlačna , ali ipak ga je njen odgovor ostavio bez teksta . Dakle , čovek koji je sa ženom u braku proveo 30 godina u pismu je napisao sledeće :

“Draga, pre tačno 30 godina smo se u selili u nali stan. Bilo smo podstanari, vozi sam neku krntiju, spavali smo na starom kauču. Gledali smo crno-beli televizor, ali sam zato svaku nož legao sa 23-godišnjom lepoticom. Imamo sada ogromnu kuću, dobra auta, ogroman brčani krevet, LCD tv, ali svaku noć idem u krevet sa 53 godišnjom ženom. Mislim da ti više ne odgovaraš mojim standarima i promenama koje su se dogodile u mom životu, a odgovor njegove žene je posramio a bio je fenomenalan da nije imao šta reći na to, napisala je: “Dobro dragi, tebe niko ne drži. Ti i idi i nađi sebi 23-godišnju lepoticu koja bi s tobom živela u malom stanu, vozila se u staroj krntiji, spavala na starom kauču i gledala crno-beli televizor.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here