Iako je sezona Zadruge već prošla još uvijek su u centru medijske pažnje neki od takmičara koji su se pojavili u finalu ovog rijalitija.

Tako je Milica Kemez jedna od njih, a koliko se potrošila u samom rijalitiju, ali i svim gostoanjima poslije rijalitija pokazuje i njen stori koji je jučer objavila.

Dakle, ona je objavila sliku iz svoje sobe, a na ruci joj je bila skopčana infuzija koja je bila pomiješana s vitaminima, zato što je bio potreban restart. Sada je za jedan srpski medij objavila i svoju tužnu priču u kojoj je kazala da je othranjena u hraniteljskoj porodici, koji su bili kao njena prava porodica, zato što su joj podarili brdo ljubavi.

Čak je dobila informaciju da su joj pronašli biološkog oca, a da joj je majka nažalost preminula. Ona je tada saznala da je zapravo muslimanske vjeroispovjesti, ali je odrasla po svim pravoslavnim običajima. Kako je dodatno izjavila, nedavno je bila u Bosni gdje je upoznala svoju rođenu tetku ali kako kaže ne gaji neke osjećaje prema njoj. Završila je firzersku školu i vrlo brzo je napustila pordicu te je živjela od svog rada.

Tako je štedjela dosta dugo vremena, fenirala je za 400 dinara i na taj način ubijala cijelu konkurenciju, imala je zaista puno posla. Njeno pravo ime po rođenju je trebalo biti Emina, ali su se na kraju ipak dolučili za Milica.