U današnje vrijeme na domaćoj estradi, stvarno možemo da vidimo sve i svašta kada su u pitanju ljubavni parovi, ali i sami brakovi. Jako je rijedak primjer da imamo neke lijepe brakove, koji traju jako puno godina, poput Topalka i njegove supruge Vesne, sa kojom ima i prelijepu ćerku. Imao i onaj gdje Karleuša i Duško imaju 2 prelijepe ćerke, ali im brak ipak nije nešto. 

Kao što smo i rekli najbolji primjer su Duško Tošić i Jelena Karleuša, ovdje se ne zna ko pije a ko plaća, ali su i dalje preko 15 godina u bračnoj zajednici. Međutim, sa druge strane imamo i brakova o kojima se uopšte puno ne priča, najbolji primjer je onaj od Jane Todorović, za koju ljudi na Balkanu donedavno nisu znali da joj je muž milioner, i da živi u dvorcu u Njemačkoj. 

To su možda i najbolji brakovi, a Nedeljko Bajić Baja je jako uspješan pjevač, koji je na estradi preko 20 godina, i kojeg žene naprosto obožavaju, jer stvarno izgleda odlično za svoje godine. Javnost svakako a pogotovo žene interesuje, ko je njegova supruga, sa kojom se apsolutno nikada ne pojavljuje u javnosti? On je oženjen za prekrasnu plavušu, koja se pojavila u njegovom video spotu “Mokra do kože”, zove se Sanja a tada je jednostavno buknula strast između njih dvoje. 

Jako brzo su ušli u vezu, a nakon samo 3 mjeseca su se vjenčali. Međutim, kako kruže glasine u posljednje vrijeme, oni su pred razvodom braka. Vaša mišljenja o ovom bračnom paru? Pišite nam sve u komentarima…