U nastavku današnjega članka, vraćamo se malo u prošlost, i sjećamo se nekih jako zanimljivih i emotivnih tema, koje su bile karakteristične za to doba. Ako malo bolje pogledamo posljednjih godinu dana, jasno nam je da je korona virus, apsolutno uništila sve po pitanju bilo kakvih dešavanja u ccijelome svijetu. 

Korona virus je pokosila sve, a odavno nemamo koncerata, novih albuma, premijera nekih filmova, kao ni odličnih pozorišnih predstava, koje su bile uobičajena stvar do prije samo godinu i po dana. Vjerujemo da svi sa sjetom se sjećate Žikine dinastije, Tesne kože, Srećnih ljudi i ostalih jako dobrih i lijepih TV serija. Glumci iz tih serija, su danas ipak nagriženi sa godinama, i nisu ni blizu tog izgleda od prije 10 i više godina. 

Mi se danas podsjećamo serije Srećni ljudi, koja se jako velikim uspjehom prikazivala na ovom području sredinom 90 godina prošloga vijeka. Ivana Mihić je glumica, koja je tumačila jednu od glavnih uloga u ovoj super seriji, a jako dugo je nije bilo na daskama koje život znače. Sada su je vrijedni novinari iz Srbije ipak uspjeli da pronađu, a ona uopšte ne liči na sebe, te je u potpunosti promijenila svoj način života. Apsolutno je odlučila da kaže zbogom, gradskom načinu života te je sada preselila na selo, vjerovali ili ne. 

Ona se tak opreselila na selo, tek nekih 10 kilometara od Beograda, a tu je provodila djetinjstvo sa roditeljima i bratom, tako da je odlučila da oživi ponovo tu zemlju, posadila je nove biljke, ima i pokoju životinju, i kaže da je sada totalno druga žena. Sjećate li se je vi?