Ukoliko pratite moderna balkanska filmska ostvarenja, sigurno ste čuli za pomamu koju je prije par godina izazvao krimi film “Južni vetar” u kojem glavnu ulogu tumači slavni Miloš Biković. Ovaj film je bio toliko popularan da su ove godine izbacili i nastavak “Južni vetar 2: Ubrzanje” koji je rasprodao sve moguće karte.

Pored ovih filmova i drugih ostvarenja, Biković se definitivno proslavio kao jedna od glavnih slavnih ljudi na Balkanu ali niko nije znao da li ima djevojku ili bilo koji vid partnerice do premijere ovog novog filma. Naime, Biković je na premijeru doveo svoju novu djevojku Ivanu Malić.

Zgodna i lijepa Ivana je porijeklom iz Crne Gore i bavi se pravom, a povezana je s jednom takmičarom reality emisije “Zadruga”. Njen brat je Vladimir Tomović koji je objasnio da Ivanu vidi kao sestru a očevi su im braća od ujaka pa su veoma bliski kao porodica. Tomović je dodao da mu je drago ako se Ivana i Miloš vole i da je to najvažnije te da će vrlo vjerovatno doći uskoro u Crnu Goru da se svi upoznaju. Miloš dolazi uskoro da se upozna sa cijelom porodicom i moglo bi se reći da su svi uzbuđeni za taj trenutak.

Za Ivanu i Bikovića se počelo dosta pričati nakon što je konačno otkrio svoju izabranicu na premijeri novog filma “Južni vetar 2: Ubrzanje” a za sada se čine kao sretan par i nadamo se da će im ljubav potrajati jako dugo. Šta vi mislite o ovome? Da li ste gledali novi “Južni vetar”?