Vjerujemo da ste do sada jako puno puta čuli za jako neobične ljubavne priče kojih je sve više i više u posljednje vrijeme. Mlađi muškarci se u jako velikom broju upuštaju u emotivne veze sa puno starijim ženama, i to u 90% slučajeva se radi o interesu. Onih 10% je ljubav, koju je jako tešk onaći u današnje vrijeme. 

U nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu takvu priču, gdje je mladi egipćanin upoznao ljubav svoga života a ona je iz Velike Britanije. Njih dvoje su se upoznali preko Facebook, kada je i krenulo zapravo samo dopisivanje. Koliko se zaljubila Iris, koja danas ima 80 godina, pokazuje i podatak da je sjela  u avion i zaputila se njemu u Kairo. 

Kada su se vidjeli, shvatili su da je to to, odmah su prve noći vodili ljubav i shvatili su da su jednostavno jedno za drugo. Muhamed ju je upoznao i sa njegovim roditeljima, a njegova majka je oduševljena sa Iris. Odmah su krenule priče kako je on sa njom zbog papira, ali kako on tvrdi, uopšte nemaju namjeru da se vjenčaju. Ona nije nešto ni bogata, penzija joj je oko 500 funti. 

Svu ušteđevinu je potrošila na put za Kairo, jer je karta u ovo doba godine i više nego skupa. On nema namjeru da napušta svoj dobro plaćeni posao, a uskoro će je posjetiti u Engleskoj. Vaša mišljenja o ovoj neobičnoj vezi?