Na estradnoj sceni u Srbiji postoji veliki broj pjevačica i pjevača od kojih neki iza sebe imaju dugu i uspješnu karijeru dok se većina njih još uvijek pokušava probiti i postati popularni. Jedna po mnogima od najljepših pjevačica je Nataša Bekvalac koju još zovu i Barbikom iz Novog Sada a koja iza sebe ima veliki broj hitova.

S druge strane kada je njen privatni život u pitanju ona nije imala toliko sreće pa je poznato da iza sebe ima tri propala braka dok je  u jednom od njih trpila i fizičko nasilje. Međutim Nataša je jaka žena koja se uspješno nosi sa svim izazovima a nedavno je sve svoje pratioce na društvenim mrežama obradovala i nasmijala objavivši svoju fotku iz djetinjstva.

Ona je objasnila da se ova fotografija nalazi na zidu sobe u kući njenih roditelja a malo ko bi u ovoj djevojčici danas prepoznao poznatu pjevačicu. Ona na sebi ima bijelu košuju i roza džemperčić ali ono što je svima upalo u oči je njena frizura koja je u to vrijeme i za taj uzrast bila omiljena a pojedinci su je nazvali šerpa frizurom. U opisu je Nataša napisala da je njena mama rekla da je tada bila takva moda i nasmijala je mnoge ovim koemntarom.

Nataša je jako bliska sa svojom porodicom, a pored roditelja ima i dvije sestre Draganu i Kristinu koje su obje jako uspješne poslovne žene. Nataša je i majka dvjema djevojčicama Katji i Hani i vrlo često ističe koliko se njima ponosi. Mediji je vole jer se voli šaliti, često i na svoj račun što je uvijek simpatično. Da li vi slušate Natašine pjesme i šta mislite o njoj?