Maja Berović popularna pjevačica koja se majka postati uskoro, objavila je nedavno svoju fotku kad je bila djevojčica gdje je uplakana sjedila u krila Deda mraza i tako svoje fanove raznježila.

Ona je kao opis fotografije napisala mala Maja i Deda Mraz.

A za odlazak po poklon kod Deda Mraza, ona je nosila moderan dječiji šeširić, čizmice su bile nezaobilazne kao i šareni džemperčić.

A Maja Berović je trenutno u drugom stanju, dobit će sina, a odbrojava sitno do svog porođaja, rekla je kako se tome silno raduje.

Jedva čeka postati majka.

Maja Berović je svima poznatija pod svojim nadimkom MAYA, ona je srpska pjevačica koja dolazi porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Rodila se osmog jula 1987. godine u naselju Malešići koje pripada opštini Ilijaš koji se nalazi u blizini Sarajeva.

Maja je u braku sa svojim suprugom Alenom Dragosavom već duži niz godina, ona je s njim u vezi od svoje sedamnaeste godine.

Na njene nastupe je dolazio, a kako je Maja bila maloljetna, čekao je da napuni osamnaest godina kako bi mogli početi zajedno živjeti.

On je nju u početku karijere finansirao, snimila je prvi album a on joj je bio moralna i finansijska podrška.

Ona se preselila sa 22 godine kod Alena u Grac, a vjenčali su se prije 6 godina u crkvi pravoslavnoj na ostrvu Rodos u Grčkoj, tu su najbliži prijatelji i rodbina prisustvovali samo.

Da li ste znali sve ove stvari o popularnoj pjevačici ili ne, slušate li njene pjesme?