Iako mnogi danas kritikuju muzičku scenu Balkana zbog eksplozije narodnjaka i turbofolk muzike, postoje i oni koji cijene pop scenu koja je izrodila mnogo talenata. Ne treba zaboraviti da je bitno imati kvalitetnu pjesmu a ne samo dobar vokal, ali nekima je i dobar vokal i više nego dovoljno.

Jedna od takvih pjevačica s naših prostora je podijelila svoju sliku iz mnogo mlađih dana, a pitanje je da li je vi možete prepoznati? Ne bi trebalo biti teško prepoznati ovo upečatljivo lice iako je ona odavno već odrasla osoba i viđate je redovno na malim ekranima u emisijama i na koncertima kao i video spotovima.

Radi se naravno o Mariji Šerifović koja od svog gromoglasnog nastupa na Euroviziji prije 14 godina koji je Srbiji donio pobjedu i od tad samo ostvaruje razne uspjehe, od kojih joj je najveći što se ostvarila kao članica žirija u hit emisiji “Zvezde Granda” na Pink televiziji. Marija zaista jest snažan i izvanredan vokal, a ima i mnoštvo ljubitelja koji redovno idu da je slušaju na svirkama i koncertima. Ona se također bavi i objavljivanjem video sadržaja na YouTube i to je počela raditi tokom izolacije kad je tek krenuo ovaj haos sa COVID-19 pandemijom koja nikako ne prestaje.

Marija je ovu svoju bebi sliku podijelila nedavno na društvenoj mreži Instagram na kojoj je samo napisala poruku mlađoj sebi – “hej ti mala, samo da te obavestim da je sve okej i da sve ide po planu” i time je motivisala mnoge svoje fanove koji pružaju podršku u komentarima.