U nastavvku dnaašnjeg članka fokusirat ćemo se na malo drugačije stvari nego na koje smo navikkli , a reč je o nečemu što se svakako dešava jednom u sto godina . Naime , verujemo da jako retko imate priliku ovakve vesti i da pročitate kako u medijima , tako i na internet portalima . Dakkle , mi ćemo danas da govorimo o procesu začeća , a sa kojim u današnje vreme dosta mladih parova vodi borbu.

Naime , verujemo da ste do sada imali priliku i da čujete da je se dosta mladih parova nakon silne borbe da dobiju prinovu odlučilo na čak dizanje kredita , kakko bi žena ostala trudna , ali na kraju ostanu samo u dugovima , a od trudnoće ne bude ni traga ni glasa . Isto tako , neke žene svakakko nemaju problema da ostanu u drugom stanju , pa čač to se desi i više puta , a onda one koje imaju i više nego dobre uslove za život ipak to ne mogu . Danas ćemo da govorimo o izvesnoj Mišel , a koja je žena u starijoj životnoj dobi odnosno ima 63 godine , a koja je otišla kod lekara na običan pregled , te je shvatila da je u 26toj nedelji trudnoće.

Svakako je tada bilo jasno da od prirodnog porodca nema ništa , te da će morati da zakaže carski rez , a onda kada je došao taj dan maleni Grejson je stigao na svet , a morao je jedno vreme da bude u inkubatoru jer je rođen u 34 toj nedelji . Akušer Mišel Hol, dr Tomas Beket, dao je i svoje mišljenje na ovu temu, te je rekao da je njen slučaj u stvari 1 na milion. Vaša mišljenja ?