Poznata pjevačica Goca Božinovska je prije dva mjeseca postala baka a njena snaha je Bojana Rodić koja je rođena seesra Bogdane Ražnatović i koju je Veljko upoznao sa Mirkom Šijanom, Gocinim sinom. Goca je u intervjuu koji je dala za srpske medije otvoreno progovorila o odnosima između nje i sina i snaje ali i prijatelja iz Titela a govorila je i o krštenju svog unuka Zorana.

Goca kaže kako je u njihovoj kući svaka nedelja vesela a oko krštenja malog Zorana su se dogovorili za pet dana. Njenoj priji, a Bojaninoj majci Danieli je bio 50-i rođendan i ona je željela da se baš na taj dan mali Zoran krsti i sve je obavljeno u porodičnom krugu jer nisu željeli da prave veliko slavlje. Tu je bila i njena velika prijateljica Zlata Petrović također pjevačica, koju Goca smatra članom svoje porodice a bili su prisutni i kumovi.

Goca je rekla i da je njen sin Mirko prije nego je postao tata bio noćna ptica ali da se sada promijenio i da mnogo vodi računa o svom sinu i ženi. Kada se Bojani spava ujutro onda ona donese bebu kod Goce i kaže joj “Izvolite bako” i nema nikakve potrebe da je moli jer pjevačica obožava da šeta po Surčinu sa svojim unukom.

Kaže i da je Zoran posebna beba i da ga nikada do sada nije čula da plače i stalno se smije. Iako se u medijima špekulisalo da nije u dobrim odnosima sa Rodićima Goca kaže da to nije tačno i da se oni izuzetno poštuju. Boajna i Mirko sa bebom odu u Titel i ostanu po nekoliko dana a tamo je i prabaka Roska koja je divna žena.