Za ovu nedelju jedna jako zanimljiva tema, a tiče se odnosa između muškaraca i žena. Nekada je to bilo puno normalnije, a danas su se definitivno izgubile apsolutno sve vrednosti u ovim odnosima. Kako su društvene mreže zaposele celi svet, internet je svima nam i više nego dostupan, tako da su kontakti jako lako dostupni. 

Nekada pre, morali ste da priđete nekome, a saamim time ste se stavljali u opasnost da vas neko vidi, pa je puno teže bilo da se švaleraš, ili da nekome nabiješ rogove. Međutim, danas je puno lakše, nađeš osobu na društvenoj mreži, i onda je dovoljan samo jedan klik, i to bi bilo to. Mi vam danas donosimo ispovest jednog čoveka, a cela pričaa se desila u Velikoj Britaniji. 

Naime, muž i žena su imali skladan odnos, imali su i dete, a ona je imala posao koji je bi otakav da je često išla po poslovnim putevima, a svaki puta kada bi došla u neki grad, obavezno bi se javljala svome suprugu. Bilo skajpom, ili putem vibera, a on je imao potpuno poverenje u nju. 

Na njenom poslednjem putu, ona mu se javila iz hotelske sobe, a čak mu je poslalaa i sluku da vidi kakav joj je smeštaj. Završili su razgovor, a on kada je malo bolje pogledao sliku, video je u desnom ćošku muške cipele. Tu se brak na žalost i završio..