U današnjem članku govorit ćemo o zdravlju , te ćemo Vam pomoči kako na prirodan način da poboljšate krvnu sliku , koja je jako bitna za svaku osobu , kako bi normalno funkcionisala. Loša krvna slika se uglavnom odražava kao malokrvnost , te osobe uglavnom imaju slabiji imunitet , pa su samim tim podložnije gripi ili prehladi, također je naučno dokazano da se loša krvna slika prebacuje i genetski , znači , ako neko Vama blizak ili Vaše dete ima lošu krvnu sliku , velike su šanse da ju je upravo nasledio od Vas . Kako bi poradili na tome , te ojačali svoj imuni sistem , donosimo Vam način kako prirodno da očistite svoj organizam .

Cvekla , borovnica , džigerica su jako dobri za krv , a krv za zdravlje čoveka, primer neka Vam bude kraljica Elizabeta , koja skoro ima pa 100 godina , a poznato je da je kompletnu krv iz svog organizma menjala više puta. Moglo bi se reći da je masnoća u krvi postala neprijatelj broj jedan današnjih ljudi , što s vremenom dovodi i do velikog broja oboljelih od srčanog udara. Ono što Vam treba za ovaj napitak su suve smokve i jabukovo sirće , o čijem blagodati ne treba da pričamo.

Način na koji treba da spemite ovaj napitak je sledeći : izbušite suve smokve sa čačkalicom i potopite ih u teglicu sa jabukovim sirćetom , te ih tako ostavite da prenoće. Ako ste ih spremili večeras u 8 , u narednih 12 sati bit će spremne za konzumiranje , a sirće koje Vam ostane posle konzumacije ne bacajte , nego u njega potopite narednu turu. Celi proces koristite 14 dana , nakon čega ćete da napravite pauzu od mesec dana. Ovaj proces ponavljajte sve dok vam nalazi ne pokau poboljšanje , a naravno kako biste taj proces ubrzali , trebali biste da pazite sta jedete , te da se više krećete.