Nije rijetka situacija da djeca od poznatih ličnosti često odluče da se upuste u svijet kriminala, pa se i onda spominju kada su u pitanju neke ilegalne radnje, a sve to su samo djela koja se stavljaju na teret djeci od poznatih ličnosti. Neki od njih su počinili stvari koje baš i nisu nikako dobre, a u nastavku možete da pročitate više o tome.

Prvi je u pitanju Rašid Sakić koji je inače sin od pokojnog pjevača Sinana Sakića, pa je on inače u skorije vrijeme saslušan u KP domu Sremska Mitrovica zbog toga što je počinio nas ilje nad jednim muškarcem i osumnjičen je za izazivanje požara u domu od svoje sestre Đulkice, pored toga što je on na saslušanju sve to negirao da ima bilo kakve veze sa požarom.

Isto tako je Marko Šijan bio 2016. godine uhapšen radi incidenta gdje su na Kopaoniku povrijeđena dva mladića, a mnogi su rekli da jabuka ne pada daleko od stabla u njegovom slučaju jer je njegov otac bio povezan sa surčinskim klanom.

Darijan Mandić koji je sin od muzičara Olivera Mandića je prije nešto više od godina dana određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog toga što je on od svoje bivše supruge Jelene demolirao auto.

Od svih njih je najgori zločin počinila Teodora Viktrorović koja je unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića koji se inače proslavio u seriji “Bolji život”, pa je inače svoju majku satarom po glavi ozlij edila i nakon toga je u drugoj sobi babu sa sječivom dočekala, a ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.